Vorbim la ora actuală despre niște scumpiri în lanț la tot ce există pe piață. De la produse consumabile, la carburanți până la prețul la utilități, toate acestea ne cam dau mari bătăi de cap. Partea tristă este că salariile stagnează, acestea fiind destul de mici, care de cele mai multe ori nu ne ajung de la o lună la alta. Ideea de a avea un concediu, măcar odată pe an devine tot mai imposibilă, având în vedere că după o perioadă lungă de pandemie, nunțile au devenit prioritare și trebuie să ne facem prezența fie că ne dorim sau nu.

 

Vorbim despre o realitate parcă tot mai sumbră a zilelor noastre pe care o întâlnim la majoritatea românilor. Stabilitatea din punct de vedere financiar, nu mai poate fi menținută dintr-un salar minim pe economie astfel că tot mai multe femei își îndreaptă atenția către industria de videochat. Aceasta s-a dovedit a fi mult mai rentabilă pe piață, un model videochat putând câștiga cu mult peste salariul minim pe economie. Așadar, dacă vrei să devii și tu model de videochat, vezi cu ce oferte de angajare vine Prime Studios.

 

Prime Studios –  oferte tentante pentru modelele de videochat

 

Unul dintre cele mai cunoscute studiouri este Prime Studios pentru că vine cu oferte atractive pentru femeile care doresc să devină modele de videochat.

Pentru a lucra aici, nu ai nevoie de experiență ci mai degrabă de disponibilitatea de a învăța prin cursurile pe care le oferă studioul toate secretele din această industrie.

Cert este că încă de la început, orice model poate câștiga un salariu de 5.000 de lei lunar pentru a garanta o stabilitate financiară.

Bonusurile sunt separat de salariu, care și acestea sunt destul de ofertante. Astfel că din punct de vedere financiar, un model videochat poate ajunge în scurt timp la o stabilitate financiară.

 

Cât despre program, acesta este destul de flexibil. Modelele pot alege să lucreze de dimineață, intermediar sau seara, 5 zile pe săptămână timp de 8 ore pe zi. Astfel că vor avea timp și pentru viața personală.

 

Surprizele nu se termină aici. Modelele pot alege să lucreze și peste program, în acest context vor avea ocazia să își dubleze salariul cât și bonusurile. Pentru modelul cu cele mai multe ore lucrate online într-o lună echipa de la Prime vor oferi și un city break de 5 stele.

 

Prime Studios vine și cu alte oferte decât cele financiare

 

Pentru ca modelele să ajungă la performanțe nu au nevoie doar de cursuri în acest sens. Un rol important îl joacă și aparatura cu care lucrează. Astfel că studioul Prime pune la dispoziție aparatură modernă, de ultimă generație. De la lumini de studio profesionale, până la calculatoare sofisticate.

Modelele nu sunt susținute doar financiar. Acestea au parte de sprijin emoțional pentru a se simți cât mai în largul lor, pentru a lucra într-un mediu cât mai plăcut. Mediul în care acestea lucrează este unul de lux, cu camere special amenajate pentru a le oferi tot confortul necesar.

 

Mai multe informații pot fi descoperite în pagina oficială prime-studios.ro.

 

Date de contact:

 

0725 165 944