Jantele sunt considerate „picioarele” mașinii, iar de siguranța lor depinde siguranța voastră, așa că nu vă zgârciți atunci când trebuie să le achiziționați.

Fie că alegeți să faceți drumuri lungi, tip off-road, fie că optați pentru călătorii scurte, în oraș, pe drumuri fără gropi și ușor circulate, este important să vă asigurați că mașina voastră are jante sigure și care au fost verificate periodic.

E bine să știți că jantele ajută la buna direcție a deplasării, iar atunci când sunt fisurate, crăpate sau/ și uzate, acestea nu mai prezintă siguranță în exploatare. Nu mai călătoriți cu acestea!

Fie că sunt jante din aliaj la super prețuri, fie că sunt jante din tablă, acestea trebuie să nu prezinte imperfecțiuni.

Gândiți-vă că ați avea fisuri la meniscuri și că ați încerca să vă deplasați în linie dreaptă, fără să vă clătinați sau să șchiopătați. Poate comparația nu este cea mai potrivită, dar e important să conștientizați rolul jantelor în angrenajul auto pe care voi îl stăpâniți.

Jantele și anvelopele sunt acelea care asigură buna deplasare a mașinii, dau direcția autoturismului și nu trebuie să fie cumpărate în grabă. Faceți calcule înainte de a schimba jantele.

Alegeți jante la dimensiunile potrivite autoturismului, mergeți pe jante de calitate dacă vreți să aveți o călătorie pe măsură.

VADREXIM este locul cel mai potrivit în care puteți găsi jante din tablă sau din aliaj la prețuri corecte, aveți montaj la cumpărare și livrare gratuită și primiți informații tehnice pe care vă puteți baza pentru a alege ceea ce este mai bun pentru mașina voastră.