Dacă sunteți în căutarea unei plaje cu nisip uluitoare, pe care să vă relaxați, cu apă limpede, Bahamas este locul pentru dvs. Cu numeroasele sale stațiuni all-inclusive, nu trebuie să vă faceți griji cu excepția cărții pe care doriți să o citiți. Fiecare insulă are ceva diferit de oferit turiștilor.

Nu există o modalitate mai bună de a scăpa de frigul iernii decât rezervarea unei excursii în Bahamas. Acest paradis tropical este locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de ceva timp la soare. Cu plajele sale cu nisip alb și apele cristaline, Bahamas este o adevărată felie de paradis.

Fie că doriți să vă bucurați de raze sau să participați la unele sporturi acvatice, Bahamas are ceva pentru toată lumea. Există o mulțime de activități care să vă țină ocupat sau vă puteți relaxa pe una dintre numeroasele plaje uimitoare. Indiferent cum îți petreci timpul, o excursie în Bahamas va fi cu siguranță o experiență de neuitat.

Localizare

Bahamas este un grup de insule situate în Oceanul Atlantic. Cea mai mare insulă este Andros, urmată de Grand Bahama și apoi New Providence, care găzduiește capitala Nassau. Celelalte insule din lanț includ Eleuthera, Abaco, Cat Island, Exuma și Long Island.

Arhipelagul este situat la aproximativ 80 de kilometri (50 de mile) în largul coastei Floridei și la aproximativ 1.000 de kilometri (620 de mile) sud-est de Miami. Cel mai apropiat punct de continentul Statelor Unite este Insulele Bimini, care se află la aproximativ 50 de kilometri (31 mile) de Florida.

Bahamas au un climat tropical cu vreme caldă și umedă pe tot parcursul anului. Temperatura medie este de 28 de grade Celsius (82 de grade Fahrenheit). Sezonul ploios durează din mai până în noiembrie.

Dar Bahamas nu este doar despre plaje cu nisip și ape turcoaz. Cultura de aici este bogată și vibrantă, cu o istorie fascinantă care datează din zilele pirateriei în marea liberă. Astăzi, această istorie prinde viață prin muzică, dans și artă.

Plajele

Plajele din Bahamas sunt unele dintre cele mai frumoase din lume. Cu apă limpede și nisip moale, sunt cu adevărat un paradis.

Nu este nimic mai bun decât să petreci o zi la plajă, să te bucuri de soare și să te bucuri de priveliștile incredibile. Fie că vrei să te relaxezi pe nisip sau să faci o baie în apă, plajele din Bahamas au câte ceva pentru toată lumea.

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de neuitat, asigurați-vă că rezervați cazare Bahamas și adăugați acest loc pe lista dvs. de destinații. Cu plajele sale uimitoare, nu există nicio îndoială că vă veți distra de minune.

Mâncarea: de la fructe de mare proaspete până la cocktailuri gustoase, există o mulțime de lucruri delicioase de mâncat în Bahamas.

Există o mulțime de lucruri delicioase de mâncat în Bahamas, de la fructe de mare proaspete până la cocktailuri gustoase. Mâncarea de aici este cu adevărat de neuitat și există ceva de care să se bucure toată lumea.

Activități

Bahamas este o destinație frumoasă și populară de vacanță și nu lipsesc lucrurile de făcut în timp ce sunteți aici. Snorkelingul, înotul și relaxarea pe plajă sunt doar câteva dintre numeroasele activități de care vă puteți bucura.

Există, de asemenea, o mulțime de oportunități de aventură, cum ar fi explorarea numeroaselor peșteri ale insulei sau drumețiile prin pădurile sale luxuriante. Și, desigur, nicio călătorie în Bahamas nu ar fi completă fără a petrece ceva timp bucurându-se de bucătăria și cultura locală.

Oamenii

Există multe lucruri care fac din Bahamas un loc special, dar una dintre caracteristicile cele mai remarcabile este oamenii. Localnicii sunt unii dintre cei mai prietenoși pe care îi veți întâlni vreodată și fac tot posibilul pentru a vă asigura că vă distrați. Sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute cu orice aveți nevoie și vă vor oferi întotdeauna un zâmbet. Acest lucru face din Bahamas un loc cu adevărat de neuitat de vizitat.