Orice angajator se străduiește să iasă cu ceva în evidență, caută să aibă o ofertă unică de job. Iar cei din domeniul de videochat se pare că nu fac excepție. Pe lângă faptul că aici oricum salariile sunt competitive, unele dintre cele mai mari de pe piața de profil, există și beneficii extrasalariale cu care modelele de videochat sunt răsfățate.

 

Un bun exemplu aici este Studioul Prime. Oferta de job în cadrul acestui studio este prezentată și în pagina oficială. Se pare că mizează pe transparență totală, întrucât este vorba de un job legal 100%, ce presupune desigur și toate avantajele ce decurg din asta. Taxele sunt plătite către stat, iar fetele angajate sunt beneficiare ale tuturor avantajelor ce recurg din statutul de angajat legal.

 

Beneficii salariale și extrasalariale ale studioului de videochat Prime

 

Beneficiile unui studio de videochat precum este Prime pot fi triate în două mari categorii. Cele salariale, pentru că focus este pe asta în primul rând. Pentru începătoare există salariu minim garantat, astfel încât lipsa de experiență să nu zguduie din temelii încrederea lor că vor reuși în acest domeniu.

 

Sumele ce pot fi câștigate diferă, în funcție și de experiență, dar mai ales de implicare. La salariu se adaugă de asemenea beneficii precum: bonus primit pentru recomandare sau pentru angajare – spre exemplu un așa zis bonus este cel primit de la bun început, ca un soi de bun venit în echipă și constă în 500 de dolari primiți de la angajator.

 

De asemenea, în funcție de numărul de ore lucrate, de implicarea fiecărei fete, se vor observa diferențe și în alte tipuri de bonusuri ce pot fi obținute.

 

Beneficii extra salariale

 

Se spune că nu banii sunt singurii care contează în viață. Desigur, nu ei creează fericirea, dar poate că o întrețin. Dacă o femeie nu ar avea atât de mulți bani pentru tot ce are nevoie în viață, când ar avea timp să se bucure de ceea ce trăiește?

 

Un model parte din echipa de la Prime Studios poate fi răsfățat de city break sau de operații estetice decontate. De asemenea, la lista de beneficii poate fi menționat și faptul că fetele au parte de training. Acesta este gratuit și durează 3 luni de zile, include și training pentru a aprofunda cunoștințele de limba engleză. Contează la angajare ca acestea să aibă minime cunoștințe în acest sen, pentru că întreaga activitate se desfășoară online, pe platforme de profil și se adresează, evident, publicului străin.

 

Prime Studios a ajuns deja la nivelul de top încât să își permită să ofere beneficii diverse. Pentru toate cele interesate să participe la interviu în primă fază 50 de lei din costul transportului lor către studio vor fi de asemenea decontați.

 

Despre toate acestea, despre ce înseamnă toate beneficiile de angajare la Prime Studios descoperim și în pagina oficială a studioului. Mai mult decât a vizita în online acest studio, locația fizică va fi și mai convingătoare.

 

 

 

Contact: Piața Victoriei (Metrou Victoriei)