In prezent aspectul a exterior este din ce in ce mai relevant si mascarea defectelor sau corectarea propriilor defecte este o responsabilitate personala. Indiferent ca este vorba despre un aspect ingrijit la serviciu sau un aspect placut pentru partenerul de viata sau pentru a ne creste stima de sine, cu cat investim mai mult in aceasta tema, cu atat vom observa ca viata noastra se imbunatateste semnificativ.

Exista o serie de tratamente la care femeile pot apela pentru a isi corecta diverse defecte, incepand de la operatii estetice si pana la tratamente sau proceduri nechirurgicale. In timp ce unele prezinta riscuri majore altele nu prezinta expunerea la niciun factor de risc si pot prezenta rezultate pe termen lung.

Din fericire la ora actuala medicina a evoluat foarte mult si pentru aproape orice problema exista o solutie tocmai de aceea cu cat sunteti mai informate cu atat aveti mai multe sanse sa folositi instrumentele potrivite pentru a regla zonele neplacute ale corpului.

Liftingul facial este o solutie excelenta in prezent pentru a obtine o piele tanara si lipsita de perfectiuni si pentru evita asimilarea frustrarilor cu privire la propriul aspect. Odata cu trecerea timpului, factorii de risc la care tenul este expus afecteaza elasticitatea pielii. Pentru a corecta imperfectiunile de la nivelul acesteia si pentru a o intineri liftingul facial este o modalitate inteligenta. Aceasta are rolul de a elimina partile neplacute de la nivelul fetei si de a le inlocui cu ceea ce ne dorim.

Orice femeie se confrunta cu aparitia ridurilor si in cele mai multe cazuri cremele cosmetice nu mai sunt suficiente pentru a le elimina. Din acest motiv si totodata pentru a corecta imperfectiunile aparute la nivelul fetei, operatia de lifting facial este o solutie la care din ce in ce mai multe femei apeleaza cu incredere.

Procedura de lifting facial cu fire de suspensie prezinta o serie de beneficii si este superioara din acest punct de vedere multor altor proceduri. Aceasta este folosita chiar si in tratarea paraliziei faciale si se poate face fie la nivelul fruntii, fie in zona mediofaciala sau cea cervicala. Interventia dureaza pana la 4 ore si se efectueaza sub anestezie locala. In functie de nevoile pacientei interventia poate fi combinata cu alte proceduri.

Inainte de a efectua un lifting facial cu fire de suspensie pacienta trebuie sa fie constienta de riscurile la care se expune si totodata sa tina cont de indicatiile medicului specialist. Printre recomandarile pe care medicul le face inainte de lifting facial se numara evitarea medicamentelor cu rol in coagularea sangelui si a celor antiinflamatoare. De asemenea, pacienta va trebui sa renunte la consumul de anticonceptionale cu o luna inainte de efectuarea interventiei si cu 6 ore inainte de operatie. Aceasta va renunta la mancare si la bauturi in seara de dinaintea operatiei.

Este foarte important ca pacienta sa respecte aceste recomandari pentru ca astfel riscurile sunt minime si efectele dorite pot fi obtinute mai repede. La finalul operatiei se vor aplica cateva pansamente la nivelul ranilor si vor fi lasate timp de o saptamana pentru a le proteja. Dupa cateva saptamani si tegumentele de la nivelul fetei isi vor reveni, iar cicatricile postoperatorii vor disparea.

Pentru mai multe informatii despre lifting facial nechirurgical va invitam sa va programati la un consult la Clinica Estetica  Zone Medical Estet din Bucuresti. Dr. Eugen Turcu coordoneaza echipa de medici specialisti. Doar lasandu-va pe mana specialistilor veti putea sa obtineti rezultatele dorite. Din fericire medicina a facut progrese foarte mari la ora actuala si pentru orice problema si defect exista o solutie daca apelati la sfatul profesionistilor si luand masurile necesare din timp.