Există numeroase motive pentru care cineva nu poate ajunge în timp util pentru recoltarea unor analize medicale pe care medicul i le-a recomandat sau pe care dorește să le efectueze pentru a-și verifica starea de sănătate. Dar, începând cu anul 2021, această situație nu mai reprezintă o problemă pentru nimeni, căci acum, există un centru medical premium, ce oferă servicii speciale pentru pacienți.

Prin intermediul acestui centru medical, pacienții pot beneficia de prelevarea analizelor medicale la domiciliu pentru teste, iar apoi pot consulta rezultatele online fără a fi nevoie să plece de acasă. Oferta de analize medicale disponibilă este extrem de variată și este disponibilă atât în București, cât și în Ilfov, contra unei taxe suplimentare.

Cui i se recomandă analizele medicale la domiciliu?

Scopul principal al acestor analize la domiciliu București  este popularizarea examinărilor preventive și sprijinirea persoanelor care, din diverse motive, nu pot sau nu vor să meargă la centrele de analize medicale sau punctele de recoltare pentru a-și face diferite tipuri de analize.

Cei cărora li se recomandă o recoltare de sânge la domiciliu se încadrează în următoarea categorie:

  • Femeile însărcinate pentru care plecarea de acasă și drumul la medic pot fi supărătoare în acel moment.
  • Copiii care reacționează negativ la vederea unui ac și sânge. În acest caz, dacă se vor apela serviciile oferite de centrul medical și se vor recolta analizele la domiciliu, micul pacient se va simți în siguranță, iar acest lucru va facilita foarte mult întregul proces.
  • Oameni activi din punct de vedere profesional care, din lipsă de timp, își neglijează adesea sănătatea și amână analizele medicale pentru un „mâine” care nu vine niciodată. Datorită serviciului centrului medical Avanta, aceștia pot alege o dată convenabilă și pot comanda un specialist la adresa indicată. Recoltarea analizelor nu va dura mult, iar pacientul va avea suficient timp pentru sarcinile zilnice.
  • Persoane în vârstă și bolnave, care, din cauza stării de rău sau a recomandărilor medicului, nu pot părăsi locuința sau, dacă o fac, se expun unui efort sau stres suplimentar. Recoltarea la domiciliu poate fi o mare comoditate în acest caz.

Cum funcționează recoltarea la domiciliu a analizelor medicale?

O solicitare pentru analizele medicale la domiciliu poate fi comandată în doar câțiva pași:

  • Accesează site-ul centrului medical sau sună la 021-9098
  • Introdu câteva informații personale, precum nume, adresă de email, telefon și vârsta
  • Selectează tipul de analize medicale dorite, în funcție de specializarea dorită, precum și data la care se dorește programarea.

Rezultatele medicale și consultație la medic

Rezultatele analizelor medicale recoltate de specialiștii centrului medical pot fi verificate online, fără a fi nevoie să se părăsească locuința. Timpul de așteptare pentru rezultate depinde de tipul de analize efectuate, dar în majoritatea cazurilor rezultatele sunt disponibile pe site în câteva zile sau chiar mai repede.

Serviciul de analize medicale la domiciliu este o mare oportunitate pentru un număr foarte mare de oameni, care nu au timpul necesar sau nu pot ajunge la centrul medical pentru recoltare.