Dacă planificați o petrecere pentru copii, veți dori să serviți ceva dulce. Dar ce fel de tort sau de produse de patiserie ar trebui să serviți?

Prăjiturile sunt un element de bază al oricărei petreceri pentru copii. Fie că găzduiți un ceai de după-amiază sau o petrecere de aniversare completă, există șanse să doriți să serviți ceva dulce la un moment dat în timpul festivităților.

Când vine vorba de petreceri, sunt puține ocazii care necesită mai multă creativitate decât petrecerea de ziua de naștere a unui copil. Vrei ca prietenii copilului tău să se distreze de minune și vrei ca ei să își amintească petrecerea pentru totdeauna.

Torturi și prăjituri pe gustul micuților

O modalitate de a face acest lucru este să serviți tort la petrecere. Tortul este un desert popular pe care mulți copii îl adoră, mai ales dacă este colorat și distractiv! Există multe tipuri diferite de prăjituri pe care le puteți servi la o petrecere de ziua copiilor – iată câteva idei:

-Cupcakes: Cupcakes sunt ușor de făcut și pot fi servite ca atare sau cu glazură deasupra. Ele pot fi decorate cu sprinkles sau alte decorațiuni, cum ar fi M&Ms sau chipsuri de ciocolată. Copiii le adoră pentru că arată ca niște brioșe obișnuite, dar au un gust delicios!

-Tarte cu fructe: Tartele cu fructe sunt o altă opțiune pentru petrecerile de aniversare a copiilor, deoarece sunt dulci fără a fi prea dulci (ca tortul), plus că sunt sănătoase! Tartele de fructe sunt făcute din conserve de fructe, așa că sunt pline de aromă fără a fi pline de zahăr. Copiii le vor adora pentru că sunt gustoase, dar și părinții le vor adora pentru că știu că copiii lor nu mănâncă nimic nesănătos!

-Înghețată

-Pancakes – Clătitele sunt întotdeauna populare la petreceri pentru că sunt distractive de mâncat! Poți să le servești chiar și cu sirop și topping de fructe dacă vrei să le faci mai festive.

Mulți oameni cred că tartele cu fructe sunt cea mai bună opțiune pentru o petrecere pentru copii, deoarece sunt ușor de făcut, delicioase și sănătoase. Tartele cu fructe sunt o alegere excelentă pentru o petrecere, deoarece sunt delicioase și pline de fructe. De asemenea, arată foarte frumos atunci când sunt servite pe o farfurie cu cremă sau înghețată deasupra. Copiii le adoră!

Puteți face tarte cu fructe cu orice fel de fructe care sunt în sezon la momentul petrecerii, dar unele fructe funcționează mai bine decât altele. De exemplu, dacă vă planificați petrecerea în timpul lunilor de vară, când sunt disponibile o mulțime de fructe de pădure, atunci ați putea folosi căpșuni sau zmeură în umplutura tartei în loc de mere sau piersici (care s-ar putea să nu fie la fel de gustoase).

Ce fel de tort să alegi?

Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată

Tortul de ciocolată cu glazură de ciocolată este un alt favorit pentru petrecerile pentru copii, pentru că merge ușor (și repede!) Există o mulțime de variații diferite pe această temă clasică: ciocolată albă în loc de lapte, glazură de unt de arahide în loc de cea obișnuită… orice vă place! Ciocolata este întotdeauna bună totuși – nu poți da greș niciodată cu această asociere clasică.

Poți pregăti o tartă cu fructe acasă

Tartele cu fructe sunt, în esență, o crustă plată de plăcintă cu gem sau umplutură de fructe în mijloc. Le puteți face cu aproape orice fruct – căpșunile, afinele, zmeura, piersicile și prunele sunt toate opțiuni excelente. Pentru a face o tartă cu fructe:

  1. Preîncălziți cuptorul .
  2. Întindeți aluatul de plăcintă într-un cerc de aproximativ 12 inci pe o suprafață presărată cu făină; tăiați-l în 4 bucăți egale folosind un tăietor de pizza sau un cuțit ascuțit (ar trebui să vă rămână 4 cercuri).
  3. Așezați câte un cerc de aluat în fiecare dintre cele 4 forme de tartă de 6 inci ne unse (este posibil să aveți nevoie de două forme dacă aluatul este prea mare).
  4. Așezați orice tip de fructe pe care le veți folosi pe partea de sus a fiecărei tarte, uniform distanțate, astfel încât niciunul să nu se atingă deloc.

Dacă nu vă surâde ideea de a coace o tartă atunci puteți comanda una din delicioasele tarte Chez Odette!