Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, telefonul dvs. este probabil unul dintre cele mai importante lucruri din viața dvs. Îl folosiți în fiecare zi pentru a rămâne conectat cu prietenii și familia, pentru a verifica prognoza meteo și chiar pentru a face fotografii atunci când sunteți în oraș.

Dar ce se întâmplă atunci când bateria se descarcă? Probabil că aveți un încărcător la îndemână – dar ce se întâmplă dacă nu aveți?

Vestea bună este că nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți în aer atunci când bateria telefonului dumneavoastră se descarcă. Cu ajutorul bateriilor externe, vă puteți menține dispozitivul încărcat indiferent unde vă aflați.

Bateriile externe vin în toate formele și mărimile, așa că este ușor să găsești una care să se potrivească cu viața ta. Dacă sunteți în căutarea a ceva simplu, dar eficient, luați în considerare băncile de alimentare portabile. Acestea sunt suficient de mici pentru a încăpea în buzunar sau în geantă și pot conține suficient suc pentru a încărca complet un smartphone de două ori – și o fac rapid! De asemenea, sunt ideale pentru călătorii, deoarece cântăresc mai puțin de jumătate de kilogram fiecare.

Dacă dimensiunea nu este cu adevărat o problemă pentru tine sau dacă preferi să ai ceva mai mare decât mai mic, ia în considerare în schimb un încărcător solar. Aceste dispozitive folosesc panouri solare în loc de plăci metalice în interiorul corpului lor

De ce ar trebui să folosesc o baterie externă?

După cum am menționat mai devreme, aceste baterii externe telefoane sunt excelente pentru că vă mențin dispozitivul încărcat fără a avea nevoie de cabluri sau cabluri suplimentare – puteți să le conectați oriunde au nevoie de încărcare și să plecați! Sunt, de asemenea, foarte portabile; multe modele vin cu carcase care le permit să fie transportate în buzunare sau poșete fără a ocupa prea mult spațiu

Bateriile externe sunt o parte esențială din trusa de instrumente a oricărui posesor de telefon mobil. Acestea pot fi folosite pentru a vă încărca telefonul în deplasare, asigurându-vă că nu rămâneți niciodată fără energie pentru dispozitivul dumneavoastră.

Tipul de baterie externă îl alegeți în funcție de utilitate

Dacă sunteți în căutarea unei surse de energie portabile pentru călătorii lungi, luați în considerare achiziționarea unui încărcător portabil sau a unei bănci de energie. Aceste baterii sunt suficient de mici pentru a încăpea în buzunar și oferă până la mai multe încărcări complete pentru smartphone-ul sau tableta dvs.; sunt, de asemenea, excelente dacă doriți să încărcați două dispozitive deodată.

Dacă sunteți în căutarea a ceva mai robust și mai puternic, luați în considerare achiziționarea unui încărcător de birou. Aceste încărcătoare sunt de obicei mai mari decât omologii lor mai mici, dar oferă o capacitate de încărcare semnificativ mai mare decât pot oferi prizele de perete standard. Cu toate acestea, s-ar putea să nu fie la fel de convenabile ca opțiunile mai mici atunci când vine timpul să călătoriți, deoarece necesită să fie conectate la o priză și nu direct la portul de încărcare al dispozitivului dvs. așa cum fac alte opțiuni.

Tipurilor comune de baterii externe:

  1. Bateriile cu energie solară pot fi folosite pentru a vă încărca telefonul mobil prin valorificarea energiei solare. Acestea sunt ideale pentru cei care iubesc activitățile în aer liber, care adoră campingul sau drumețiile și doresc ceva ușor și ușor de transportat în rucsac sau în geantă. De asemenea, puteți cumpăra panouri solare care se atașează direct pe laptop, astfel încât să nu vă faceți griji că trebuie să cărați o greutate suplimentară cu dumneavoastră toată ziua!
  2. Încărcătoarele portabile sunt suficient de compacte pentru a încăpea în buzunar, în geantă sau în rucsac, fără să vă îngreuneze prea mult (sau deloc) sarcina. Acest lucru le face excelente pentru utilizarea zilnică, deoarece nu vor ocupa mult spațiu atunci când nu sunt folosite, dar vor oferi în continuare suficient suc pentru reîncărcarea telefoanelor ori de câte ori este nevoie! Unele modele includ chiar și cabluri încorporate, astfel încât nu sunt necesare cabluri suplimentare atunci când faceți conexiuni de încărcare între dispozitive precum laptopuri sau tablete cu telefoane mobile prin porturi USB – conectați doar un capăt la fiecare dispozitiv și apoi conectați-le împreună folosind în schimb un singur cablu.