Trandafirii criogenați sunt frumoși, romantici și, desigur, un cadou original, potrivit pentru oricine. Cauţi un cadou exclusivist? Fie că este vorba de o zi de naștere, de Ziua Îndrăgostiților sau ca un gest frumos, arată-ți afecțiunea surprinzându-ți iubita cu un trandafir criogenat drept cadou. Există multe variante minunate cu cei mai frumoși trandafiri în cupola de sticlă transparentă. Alegerea unui trandafir criogenat sub o cupolă de sticlă este deosebit de elegantă și un cadou potrivit pentru multe ocazii. Cupolele transparente cu trandafiri criogenați sunt un punct de atracție pentru camera, birou sau pervazul ferestrei. Cupola protejează floarea de daune, așa că trandafirii criogenați durează ani.

Trandafir criogenat sub cupolă

Uneori trandafirul sub cupolă de sticlă este pus în scenă, cu un lanț mic de lumini. Cu toate acestea, deoarece trandafirul este păstrat sub cupola de sticlă ani în șir, nu este tocmai ieftin. Un adevărat trandafir sub o cupolă de sticlă nu este doar un decor elegant, ci și o idee de cadou foarte specială. Un astfel de produs ilustrează dragostea pentru trandafirii proaspeți. Trandafirul conservat simbolizează frumusețea de basm a eternității și garantat este potrivit pentru a încânta destinatarul. Trandafirul criogenat nu este potrivit doar pentru fanii Disney, ci și pentru alergici, care de obicei nu pot pune flori naturale în camera lor de zi. Oferind un astfel de cadou, de fapt oferi momentul perfect în mod simbolic, al dragostei. Trandafirul natural a fost conservat 100% în mod natural, la cea mai frumoasă perioadă de înflorire.

Trandafir criogenat pentru fiecare ocazie

Poți încânta cea mai dragă persoană cu trandafirul magic. Această floare înghețată te invită să visezi cu ochii deschiși. Podeaua din lemn și cupola de sticlă conferă trandafirului criogenat, eleganța pe care doar un trandafir adevărat o poate conferi. Dorești să oferi un cadou special? Cu un trandafir criogenat sub cupolă oferi totul. Este cadoul perfect și nu trebuie decât să-l comanzi online cu livrare la domiciliu de la florăria online okflora.ro. Roșu vibrant este culoarea iubirii și a pasiunii. Nu numai că este o culoare puternică, ci transmite și emoții, lăsând o impresie de durată. Cunoști un mare fan Disney? Atunci ai găsit cadoul perfect pentru el. Însoțit de dorul unei lumi de vis, trandafirul criogenat oferă condiția de a te îndepărta de realitate și de a te cufunda în lumea de vis. Oferă-l persoanei iubite drept cadou etern, ușor de întreținut.

Trandafirul criogenat etern și ușor de îngrijit

Pentru a te bucura de priveliștea sa magnifică cât mai mult timp, cel mai bine este să plasezi trandafirul criogenat în cupolă într-un loc nici prea umed, nici prea uscat. Evită plasarea trandafirului în lumina directă a soarelui pentru a-l proteja și a-l menține în stare optimă cât mai mult timp posibil. Conservarea înseamnă că nu mai trebuie să-l uzi. Trandafirul criogenat nu necesită nicio îngrijire specială. Pur și simplu îndepărtează-i regulat cupola de sticlă și minunează-te de vederea sa. Trandafirii criogenați pot fi găsiți în orice culoare și nuanță și, spre deosebire de buchetele obișnuite, vor dura câțiva ani.