Cauți articole cadou nostalgice neobișnuite sau produse decorative speciale pentru casa ta? Toată lumea garantat că va găsi căni și cesti Nostalgic Art în gama largă de produse, adică tot ce-ți dorește inima nostalgică. Oricine optează pentru căni și cești Nostalgic Art ca materiale publicitare, este răsfățat în alegere. Deoarece există o mare varietate de forme și dimensiuni, există și o mare selecție de imagini din care poți alege pentru a-ți savura  băutura preferată.

Cu o cană sau o ceașcă de cafea tipărită ca mediu publicitar, garantat nu vei greși, deoarece cănile și ceștile sunt tovarăși de zi cu zi și, prin urmare, suporturi publicitare populare. Fie în timpul pauzei de cafea la birou, la o întâlnire cu clienții în sala de conferințe sau acasă în bucătărie și living: nu există cafea sau ceai fără căni și cești. Până acum, ceștile și cănile pentru băuturile preferate au transmis destul de bine mesajul publicitar și conștientizarea mărcii.

Căni și cești Nostalgic Art din ceramică: standard popular

Cănile și ceștile Nostalgic Art din ceramică sunt omniprezente. Este materialul standard pentru recipiente de băut, care sunt folosite în fiecare zi și care trebuie să reziste mult timp. Ceramica constă dintr-un amestec de lut, din care se poate forma o mare varietate de obiecte după ardere. Fabricarea ceramicii este una dintre cele mai vechi tehnici create de om. Argila este amestecată cu cantități mici de cuarț, cretă, feldspati și alte materiale și apoi este arsă. Procesul de ardere trece prin două etape. Într-o primă etapă, ceramica este arsă până la 1.300 de grade C. În cea de-a doua, trece prin așa-numitul foc de smalț, apoi din nou la maximum 1.200 de grade C.

Căni și cești Nostalgic Art cu strat subțire de smalț

Deoarece primesc de obicei un strat subțire de smalț, cănile și ceștile Nostalgic Art pot fi colorate, opace sau lucioase, în funcție de model. Fără un smalț colorat, cănile și ceștile din ceramică își păstrează aspectul roșiatic, al pământului. După cum se știe, ceștile și cănile din ceramică pot fi curățate cu ușurință în mașina de spălat vase sau cu un burete sub jetul de apă. O zonă tipică de aplicare pentru smalț, sunt cănile și ceștile ușoare subțiri pentru băutura preferată. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru utilizare în exterior, datorită stratului de smalț.

Ai nevoie de căni și cesti ieftine, care pot fi spălate în siguranță în mașina de spălat vase sau dorești să le utilizezi sub formă de cadou de bun venit pentru noii angajați? Atunci alege căni și ceşti Nostalgic Art ceramice. Dacă, pe de altă parte, dorești să te desfeți cu cafeaua ta preferată, dându-i o notă distinctă, nu poți evita cănile și ceștile Nostalgic Art.

De asemenea, pot fi utilizate ca recipiente de ceai sau cafea în restaurantele organice și pub-urile care doresc să servească băuturi calde și reci. Și cine nu folosește căni și cesti ca echipamente pentru propria afacere de catering care garantează atenția? În funcție de necesități poți alege căni și cesti Nostalgic Art cu diferite imprimări, culori și gravuri laser.