Vrei să ai dinţii impecabili şi să te poţi bucura de un aspect frumos de fiecare dată când zâmbeşti. De aceea poţi apela o o clinică stomatologică şi pentru un consult de specialitate care să stabilească dacă se pot monta faţete dentare. Acestea sunt din ce în ce mai populare datorită beneficiilor aduse. Sunt uşor de montat şi foarte rezistente. Vei avea bucuria de a avea o dantură frumoasă cu un efort minim.

Pentru a afla informaţii preţioase despre fatetele dentare potrivite pentru tine, poţi apela la clinica DentoCare. Iată care sunt principalele beneficii ale faţetelor dentare şi câteva aspecte pe care trebuie să le cunoşti pentru a te ajuta în a lua cele mai bune decizii pentru dantura ta:

Faţetele dentare se realizează foarte rapid

Modul în care se realizează faţetele dentare este unul foarte simplu. Specialiştii de estetică dentară sunt foarte bine pregătiţi şi pasionaţi de modul în care pot realiza cel mai bine aceste faţete. Ei vor ţine cont de cerinţetele tale, de alinierea corectă pentru forma feţei tale, pentru estetica pe care tu o doreşti. Se pot face corecturi şi vei avea parte de un zâmbet perfect, aşa cum poţi vedea doar la marile vedete. Alegerea nuanţei faţetelor este de asemenea importantă. Medicul te va ajuta să decizi asupra celei mai potrivite nuanţe pentru tenul tău, pentru stilul tău personal şi pentru a fi cât mai aproape de o variantă naturală, frumoasă. Este bine să existe o armonie între ten şi dinţi.

Ai un zâmbet impecabil şi îl păstrezi astfel pentru un timp nelimitat

Fateţele dentare sunt unele dintre cele mai bune investiţii pe care le poţi face pentru partea estetică a danturii tale. Ele sunt montate rapid şi te poţi bucura de acestea imediat. Zâmbetul tău o să arate perfect din prima clipă şi se păstra astfel pentru foarte mult timp. Faţetele arată identic peste ani dacă sunt realizate corect şi sunt îngrijite corespunzător.

Faţetele dentare sunt foarte rezistente şi nu se pătează

Dacă bei foarte multă cafea sau ceai poţi observa pete pe dinţii tăi naturali. Dacă le adaugi acest înveliş ceramic fin, numit faţetă dentară, o să te poţi bucura de un aspect alb curat. Faţetele nu se pătează şi te vor ajuta să ai stilul de viaţa şi plăcerile gustative pe care ţi le doreşti, fără să ai nevoie să faci albiri dentare.

Dacă ai strungăreaţă, poţi să o elimini imediat fără aparat dentar

Faţetele dentare sunt perfecte pentru situaţia în care ai nevoie de aparat dentar pentru corectarea unei strungăreţe de mici dimensiuni. O să o poţi elimina cu ajutorul unor faţete bine poziţionate.

Dacă dinţii tăi au diverse dimensiuni care au nevoie de corecţie, poţi folosi faţetele dentare pentru a-i alinia

Alinierea dinţilor se poate face prin faţetele dentare, dacă forma şi poziţia permite un asemenea aspect. Aşadar, medicul poate decide să lungească uşor anumite faţete pentru a le aduce la nivelul dorit. De asemenea, poate să le dea o anumită curbură, conform posibilităţilor existente pentru cazul tău.