Datorită tonului cald, bogat în condimente și arome de lungă durată, cel mai bun parfum arăbesc este o alegere populară pentru ținutele de seară și pentru lunile mai reci de toamnă și iarnă, când trebuie să-ți încălzești puțin corpul și să te bucuri de anotimpul cald, cel puțin în mintea ta. Aromele orientale sunt de obicei mai grele, așa că nu sunt complet potrivite pentru utilizarea de zi cu zi în birouri și în rândul unui număr mai mare de persoane. Pentru serile de toamnă sunt o alegere excelentă, deoarece trezesc sentimente calde si, de asemenea, arată foarte senzual și matur. Parfumurile orientale pot fi purtate atât de femei, cât și de bărbați. Vei întâlni adesea parfumuri concepute pentru ambele sexe – parfumuri orientale unisex pe care le poți împrumuta acasă cu partenerul tău fără nicio grijă.

A dărui sau a primi cel mai bun parfum arăbesc este ca un nou început. Așa cum este toamna în sine – caldă și plină de culoare azi, răcoroasă și maiestuoasă mâine. Căldura scade spre sud, copacii își scot hainele și începi să deschizi sertarele uitate din dormitor. Una dintre cele mai amuzante și mai inspiratoare moduri de a te acorda cu sezonul de toamnă, este să te amesteci cu aromele sale cele mai populare și îndrăgite.

Aroma de mușchi pentru parfumurile de toamnă

Dacă ideea ta de toamnă este asociată cu o plimbare lungă într-o pădure deasă, pe un covor de mușchi, frunze și conuri, atunci parfumul cu aromă de toamnă, te va încânta cu compoziția sa de Lemn de santal, Note lemnoase, Note dulci. O opțiune pentru tine este apa de parfum Charm oud Edition cu note florale și iasomie, ușor împletite în note balsamice de vanilie, chihlimbar și mosc. Cei familiarizați cu arta parfumurilor cu greu vor fi surprinși că ideea de a crea parfumuri de toamnă vine din Orient. Prin urmare, nu este de mirare că majoritatea parfumurilor potrivite pentru acest sezon se dovedesc a fi orientate spre est. Și acest lucru este destul de înțeles – notele orientale picante strălucitoare au capacitatea de a da o senzație de căldură și confort, care este extrem de valoroasă mai ales în primele zile reci ale toamnei.

Parfumuri arăbești de toamnă – Confort și magie

Toamna este sinonimă cu confort și magie, este plină de cele mai calde culori, sentimente, acțiuni și momente. Fiecare nouă zi este pictata într-o nouă culoare, într-o nouă nuanță. Parfumul arăbesc de toamnă pentru femei a fost creat cu un singur scop – să se potrivească în viața de zi cu zi a femeilor încrezătoare, diferite, care se exprimă cu îndrăzneală și se evidențiază în mulțime. De aceea, parfumul nu are un echivalent masculin. Se spune că cel mai bun parfum arăbesc nu este destinat fetelor cochete, ci autosuficientelor și încrezătoare care au preluat controlul asupra vieții lor și fac față fiecărei provocări pe care le întâmpină. Compoziția frumos echilibrată aduce accentul feminin și blând necesar pentru a face irezistibile acordurile parfumate ale aromelor orientale.