Un buchet de flori frumos valorează cât 1000 de cuvinte. Și pentru a-ți declara dragostea pentru persoana iubită, ce poate fi mai romantic decât un buchet de flori de bun gust în culorile dragostei? Bogați în semnificație, trandafirii roșii dezvăluie pasiunea înflăcărată pe care o simți pentru iubita ta. Fie că este pentru o ocazie specială, precum Ziua Îndrăgostiților sau doar pentru a-i spune te iubesc, mulțumește-i celei pe care o iubești trimițându-i un buchet sublim.

Cum îți dezvăluie sentimentele un buchet de flori de dragoste?

Vrei să dezvălui toată profunzimea sentimentelor tale? Să știi că există mai multe categorii de flori, una mai romantică decât alta, care îți permit să-ți dezvălui iubirea diferit. Cei mai timizi pot fi tentați să prezinte un buchet de liliac sau primulă, flori ale primei iubiri. Unii vor opta pentru crin sau violete pentru a scoate la lumină puritatea sentimentului lor. Dar dintre toate, trandafirul rămâne chiar simbolul iubirii. Dăruirea acestei flori iubitei tale este dovada că sentimentele tale sunt sincere și profunde. Un buchet de flori cadou este deci alegerea perfectă pentru a-ți dezvălui dragostea pentru ea. În fiecare culoare, o variație a sentimentului de dragoste: alb pentru dragoste pură, roz pentru dragoste adevărată și roșu pentru dragoste pasională.

Câți trandafiri trebuie să oferi pentru a compune un buchet de flori care simbolizează dragostea?

1, 2, 12, 24, 101? Suntem adesea derutați de aceste numere pentru că este dificil să le cunoaști semnificația reală și mesajul subtil care decurge din ele. Cum să nu exagerezi la începutul unei relații sau cum să-ți exprimi dragostea la prima vedere? Totul este în detaliul numărului.

Vrei să profiti de ocazie pentru a-ți declara dragostea sau pur și simplu să-ți mulțumești cealaltă jumătate? Așadar, pariază pe eternul și imbatabilul trandafir roșu. Oferă-i un buchet imens de trandafiri roșii sau un aranjament mai sofisticat în formă de inimă printr-o comanda flori online.

Pentru a nu face o notă falsă, să știi că din motive estetice este indicat să oferi trandafiri în numere impare pentru buchete de mai puțin de 10 trandafiri. Dincolo de asta, buchetul fiind mai ornat, poti alege un numar par, cu exceptia cazului particular al buchetului de 101 trandafiri care simbolizeaza dragostea nebună și pasională. Dacă vrei să-i mulțumești iubitei și să arăți galanterie, alege buchete de 12 sau 24 de trandafiri și preferă tulpinile lungi. De asemenea, reține că până la zece și ceva, se obișnuiește să prezinți buchetul de trandafiri cu susul în jos.

Livrarea florilor, un răsfăț romantic pentru a-ți surprinde partenerul

Dragostea este sărbătorită în fiecare zi, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să existe o ocazie specială pentru a o sărbători. Dar cum? Oricum: livrat online sau livrat manual, nu poți greși niciodată când dăruiești flori. Cu toate acestea, livrarea florilor îți oferă posibilitatea de a-ți surprinde plăcut partenerul. Comandă-i un buchet frumos de flori de dragoste și alege-i să-i fie livrat acasă sau la locul de muncă, ea va fi pe deplin mulțumită.